Bug: AoI doesn't seem to be working (in General)

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:30 AM EST

My front minion currently uses my AoI. He's being hit first by Ranged and Melee attacks.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:33 AM EST

OK. More confusing.

I took off my AoI, and moved my minion 'Living Deathsuit' to the back. He's now getting hit by Ranged and Melee attacks before my front minion. None of my minions are wearing amulets.

AdminLamuness January 11 2007 6:35 AM EST

*coughs* phantom link *coughs*

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:35 AM EST

LOL! First round of Melee, my rear minion gets hit by Decay... It looks like somehow, my minion 'Necanthrope' is invisible, without needing an AoI.

TheHatchetman January 11 2007 6:37 AM EST

seekers still hit through AoI. Not sure if this is intentional. And even if ur first minion was invisible, decay should still hit them, i believe...

AdminLamuness January 11 2007 6:37 AM EST

*coughs* once again.. Phantom Link *coughs*

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:40 AM EST

No, not absorbing damage through PL, but being targeted first.

None of my opponent swere using seekers, but it was a minion wihtout any DD that was being targeted. The DD minion didn't have an AoI.

Doing more re training to see if I can replicate this.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:43 AM EST

Untrained an mirror imaged my minions. Front minion has no DD and an AoI. Is being hit first over rear minion.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:44 AM EST

Next, I moved my rear minion (DD no AoI) to the front.

AoI minion in the rear is being targeted over the front minion, by all attacks, including Decay.

QBJohnnywas January 11 2007 6:52 AM EST

I just attacked you. I targetted the front no AOI minion. Put the AoI at the front again.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:58 AM EST

Done. Moved back to front.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 6:59 AM EST


I tihnk I've figured it, and it was a stupid thing at my end! ;)

QBJohnnywas January 11 2007 7:00 AM EST

What was it? Because I just attacked and targeted your AoI minion first. No seekers or anything.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 7:19 AM EST

In my re trianing frenzy, I'd forgot to train HP on the Mage. He was killing himself in the first round due to GA or AMF backlash, so my opponents first attack hit the AoI minion. ;)

Don't know why you hit him though... He's got HP now, try it again. ;)

QBJohnnywas January 11 2007 7:20 AM EST

Nope, same thing happened.

AdminQBGentlemanLoser [{END}] January 11 2007 7:23 AM EST

I've just attacked you, and you attacked my rear, non AoI minion, as expected. ;) All seems to be working fine! :D

Brakke Bres [Ow man] January 11 2007 7:23 AM EST

AoI at my end seems to work.
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=001zwX">Bug: AoI doesn't seem to be working</a>