Chat Broken?? (in General)


arlaneenalra [SimpleClan] January 6 2011 1:52 AM EST

I just noticed that I keep getting access denied errors from the java chat applet. A quick search showed this thread from way back in February: Chat broken?? Unless I'm mistaken, I wasn't online to cause any issues with chat. It started giving me access denied errors the moment I logged in . . . Anyone else seeing this?

Godpanda January 6 2011 1:54 AM EST

Yup. Thought it might have been someone killing people from chat as a joke, but if you weren't in chat and now can't get on, then I don't know.

Demigod January 6 2011 1:54 AM EST

Mine just refreshed on its own...

But have you been able to use chat before now? I believe there's an issue if you never completed the much-hated tutorial prompts.

Demigod January 6 2011 1:55 AM EST

Whoops. Mine didn't refresh after all... it just nuked itself.

arlaneenalra [SimpleClan] January 6 2011 1:56 AM EST

I've completed all of the tutorial prompts, and I have been in chat previously. In any event, I think its time for me to hit the sack :)

AdminNemesia [Demonic Serenity] January 6 2011 1:57 AM EST

Actually I forcibly made you refresh demi. Sorry

BadFish January 6 2011 2:23 AM EST

Few hours ago it was showing me just a black screen, now it's access denied.

KittehShinobu January 6 2011 2:38 AM EST

^_^ There was no banning or killing... NS Killed Chat somehow... =3 Congrats ^_^ Kitteh nip cookies and white powdered cat nip for all! =3

AdminNightStrike January 6 2011 7:35 AM EST

Works for me ;)

Tal [G6] January 6 2011 9:44 AM EST

works here

arlaneenalra [SimpleClan] January 6 2011 1:15 PM EST

I seem to have graduated to a completely blank chat window now. Looking at the page source for that frame, I would say that the html is missing a few quotation marks around attributes. So, this may work in some browsers and not in others . . . . .

{cb1}dyno January 6 2011 1:22 PM EST

what browser are you using?

arlaneenalra [SimpleClan] January 6 2011 1:28 PM EST

I usually use chrome.

arlaneenalra [SimpleClan] January 6 2011 9:17 PM EST

Well, it seems chat is back for me now . . . huh.

AdminNightStrike January 6 2011 9:21 PM EST

Since you're a new user, I'll let you in on a little secret.... when I claimed that it worked for me, that was after I quietly killed the server process and restarted it. You'd have had to reload your app to connect again :)
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=0039LX">Chat Broken??</a>