Odd problem on Android (in General)


Newlin [SeeD] November 5 2012 12:20 PM EST

Every time I click a link in CB such as fight, post, equip, it brings me back to the login screen and I have to then login every time I complete an action.

This just started happening the yesterday and I've tried clearing cache and using other browsers but I have the same issue.

Anyone else having this problem? For reference I have a Galaxy Note running Android 4.1.2

Eliteofdelete [Battle Royale] November 5 2012 12:23 PM EST

Using 4.1.1 and it works fine for me.

Fishead November 5 2012 12:29 PM EST

No problems with Android 4.0.4 and the default browser.

Octavian November 5 2012 12:31 PM EST

I'm on 2.3.6 and it's fine for me on the stock browser. Sounds like an issue with your device specifically. You've restarted the phone I assume, and cleared cache as you said. I can't think of any reason why it would happen, but you can call your cell provider tech support(lame, I know) and see if they can troubleshoot further. Check and see if it's just CB having this issue, or if it's anything you sign into.

Newlin [SeeD] November 5 2012 12:32 PM EST

It could just be the ROM I'm running (SlimJB) but it was working fine before. When I get off work I'll try a few things.

Newlin [SeeD] November 5 2012 12:42 PM EST

Appears to have been a network issue with at&t. I could fight and navigate normally on wifi so I switched my APN from the LTE network to the HSPA+ and all is good now.
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=003Juk">Odd problem on Android</a>