Bug: chatmail sent notice not given anymore. (in General)

AdminShade December 15 2007 3:21 PM EST

Sorry Novice for spamming you...

I haven't received the usual 'chat mail sent' notice when you reply to someone sending you a chat mail from the home / equip page.

chuck1234 December 15 2007 3:27 PM EST

in fact that reply is not sent at all, you've to go to the recipient's page and enter the reply in the box over there.

Windwalker December 15 2007 3:32 PM EST

So true,and by the way BA doesn't update on it's own. If your sittin on zero it stays there.

smallpau1 - Go Blues [Lower My Fees] December 15 2007 3:36 PM EST

i already questioned this on the UI improvement thread, lol.

smallpau1 - Go Blues [Lower My Fees] December 15 2007 3:36 PM EST

"the reply button doesnt work if you click on it when replying to CMs, but it works if you hit "Enter" when done typing, but it sends you to the user page instead of saying on the Home page as "Reply Sent""

AdminShade December 15 2007 4:16 PM EST

in fact for me the reply _was_ sent. I tried it 3 times and 3 times it did got sent...

Windwalker December 15 2007 4:59 PM EST

I still get nothing when I try and reply. I have to click on their name and put a response in there or it doesn't go.

AdminQBnovice [Cult of the Valaraukar] December 15 2007 5:20 PM EST

np problem Shade... I'll take a whole page full of chatmails from you any day!
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=002InV">Bug: chatmail sent notice not given anymore.</a>