10-minute Suspension Again (in General)


Colonel Custard July 17 2009 1:59 AM EDT

I logged on, spent 3 BA, and got a "Didn't I tell you it's not polite to try to fight multiple people at once?" thang. No, as a matter of fact, you didn't, thank you.

Burton July 17 2009 2:07 AM EDT

You can still fight, so have fun.

BluBBen July 17 2009 2:21 AM EDT

How are you fighting, are you letting each fight load 100% before you press fight again?

RywA [Dark Carnival Forging] July 17 2009 5:36 AM EDT

Eh, a couple days ago i logged on, and clicked fight once and that page came up. I think that's the worst case I have seen. Many other times I get that too. I burn my ba pretty slow too so I don't think that's the problem.

Admindudemus [jabberwocky] July 17 2009 8:24 AM EDT

most of the time when it happens these days i feel it has much less to do with what is going on at the user's end and everything to do with the server end.

Wasp [Demon Forging] July 17 2009 8:48 AM EDT

If it was the server end then there would be many many more posts. I suspect it's something the user is doing. Be it them or their connection/browser. It hardly ever happens to me. Infact It's been ages since my last 10minute suspension. So it can't be blamed on the server itself.

Admindudemus [jabberwocky] July 17 2009 9:15 AM EDT

that is assuming that everyone that has it happen posts that it happens.

AdminNemesia [Demonic Serenity] July 17 2009 9:17 AM EDT

Happened to me this morning. I doubt that everyone posts about it.

Admindudemus [jabberwocky] July 17 2009 9:21 AM EDT

as with you wasp, i can only speak from my own experiences. it happens to me when the server is having its hiccups. i hit fight and the hourglass spins and spins and spins and spins. i finally give up and try it again only to get the warning.

used to you could then train or reload or do other things to "clear" the status of the page. now you really can't do much other than quit for some undetermined amount of time as any attempt to fight past that point will result in a suspension.

with that in mind, i am unsure what on my end could cause the first fight to never finish loading especially when all other web sites are working fine and others are complaining of lag and issues on cb concurrently.
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=002pRy">10-minute Suspension Again</a>