Problem with CMs. (in General)

QBRanger September 30 2009 2:46 PM EDT

I have noticed that I am not receiving new chatmails on my homepage for the past day or so.

Is it just me or are others having this problem?

AdminNemesia [Demonic Serenity] September 30 2009 2:56 PM EDT

I am still getting mine on my homepage. Check your settings to make sure you didn't accidentally change the setting, because you can choose to have them in the chat pm box or at the homepage.

QBRanger September 30 2009 2:58 PM EDT

I did just get one from Dude. However I did not get 4 or so from Sut earlier today.

QBsutekh137 September 30 2009 3:11 PM EDT

I noticed this a while back, but I assumed I must have just missed the home page the first time they should have displayed. I assumed it was network related, or my machine lagging.

QBRanger September 30 2009 3:12 PM EDT

Whew, so it is not just me. :)

AdminG Beee September 30 2009 3:41 PM EDT

On a related note I've also had two instances of "weird" with recent CM's.

After 1 wk of trying to deliver a CM it bounced back undelivered as expected. 24Hrs later it "bounced" back again. Happened with two different CM's in the space of a couple of days.

{Wookie}-Jir.Vr- September 30 2009 4:21 PM EDT

This might explain a thing that happened in my clan. A Clan-mate who has logged in several times, but not received nor replied to at least 40 CMS between me and other clan-mates...

all were "returned" undelivered, but he was logging in almost daily??

QBRanger September 30 2009 4:29 PM EDT

Some of it has to do with if you have this box checked:

Deliver new chatmail on home page

I do and still have problems.
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=002tAZ">Problem with CMs.</a>