BA broken for me (in General)


amac5000 April 2 2012 1:07 AM EDT

My BA drop didnt come at midnite like it normally does. also my BA refresh rate changed to 9/20. My rewards didnt increase meaning this might be a normal decrease in BA regen.

can someone look into this and tell me whats going on.

Maybe the BA drop thing was only for a short time and now its over ( I believed it too last throughout NUB)

HELP! please

AdminQBnovice [Cult of the Valaraukar] April 2 2012 1:11 AM EDT

BA refreshes are a fair bit off these days, it'll happen.

You hit 9/20, congrats!

amac5000 April 2 2012 1:14 AM EDT

thank you, i just got wierd cause everyones talking about a Tourney bug

Lord Bob April 2 2012 1:15 AM EDT

I usually get mine 4 - 6 minutes after the stated time. Every so often an admin corrects this, but after a few weeks it shifts off a few minutes again.

amac5000 April 2 2012 10:12 AM EDT

its been just under 2 hours and no BA, i believe its broken

AdminTitan April 2 2012 10:14 AM EDT

weird, definitely sounds like something is wrong, let me look into it.

AdminTitan April 2 2012 10:17 AM EDT

First off, a seemingly silly question. Have you tried fighting? Like maybe the counter just isn't updating. (I know this is silly just want to cover bases)

Xenogard [Chaotic Serenity] April 2 2012 10:36 AM EDT

Hmm actually I was the one who mentioned the tourney bug because I was under the assumption you were taking place in the tourney, seems I was wrong and you indeed hit 9/20 on your own character. Congrats :)

AdminTitan April 2 2012 10:43 AM EDT

its been just under 2 hours and no BA, i believe its broken

This was the part I was worried about, short of a roll back and two simultaneously failed bot checks, I can't think of anything that would cause this. However, I just checked it out and he did just regen 9 BA the last two regens; so I'm not sure what was going on.

And CONGRATS amac on hitting 9BA

amac5000 April 2 2012 11:40 AM EDT

my message said 2 hours , but it was supposed to read 12 hours. Yah it didnt give me a ba drop. Thanks for your help

AdminNightStrike April 2 2012 11:59 AM EDT

I usually get mine 4 - 6 minutes after the stated time. Every so often an admin corrects this, but after a few weeks it shifts off a few minutes again.

Admins can't do anything to change this.

Currently, refreshes are 7 minutes past the even 20-minute mark (ie, the next one is at 12:07:14 instead of 12:00:00.)

I don't know why it would be drifting, nor why it wouldn't all correct itself at cache flush.
This thread is closed to new posts. However, you are welcome to reference it from a new thread; link this with the html <a href="/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=003I1A">BA broken for me</a>